vineri, 27 februarie 2015

Simbolul Kundalini

Dacă m-aș mai simți divizat, dacă realmente aș mai putea împărți lumea între ”al meu” și ”restul” aici ar fi fost fotografia unui om care scrie unele lucruri, dar mai ales afirmă că el este Sinele. Dar cum nu mă mai simt rupt de Lumea care mă înconjoară, vă expun doar o imagine simbolică pe care eu am înregistrat-o la Pietrele Doamnei într-o dimineață din vara lui 2012. Acest moment coincide cu primele simțăminte ale ridicării energiei Kundalini, lucru care la început, trebuie să recunosc, m-a îngrozit enorm. Apoi încetul cu încetul am înțeles că nu trebuie să o resping, ci să o folosesc în scop creator pentru binele tuturor, dar mai ales pentru crearea aurului care reprezintă Conștiința de Sine. Încetul cu încetul am înțeles că la rădăcina tuturor lucrurilor nu este nici un început, de vreme ce A Fi - Sinele, se poate asocia oricărui lucru, dar poate exista și nedeterminat de obiecte. Se poate observa că atunci când spuneți „La început a fost Nimicul” sau „La început a fost Totul” A Fi este temporar înaintea noțiunilor pe care le determina. Acest A Fi este Viața care poate exista în sine, completă și incriticabilă, dar poate exista și în manifestare, ca expresie infinită a unicei Ființe. 
Atunci când mă reprezint printr-o fotografie, o suită de gânduri sau sentimente simt că mă limitez și-mi contrazic conștiența uniunii cu Tot Ce Există. 
Această fotografie simbolizează existența unei energii ascunse în interiorul oricărei forme, calitate ce-i oferă omului posibilitatea nașterii Soarelui din Sine și ridicarea lui pe cer. 
Oricum aceasta fotografie este doar un simbol, fiindcă eu nu pot fi decât una cu totul - A Fi, realitatea din ființa cea mai umilă și totodată cea mai strălucitoare a universului.

Eu nu sunt corpul acesta, mintea aceasta, inima aceasta. 

Eu nu sunt materia, gândurile sau sentimentele. 
Eu sunt cel care se află în ele și le susține, 
Eu sunt cel care sunt!

*

PS. 2017
Cred că am interpretat greșit acest moment. Kundalini își începuse ascensiunea de mult, iar ceea ce credeam eu că este trezirea lui erau în fapt o serie de probleme specifice apărute pe fondul depresiei de a nu mă mai putea înțelege cu semenii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu